(+45) 77 340 350

Bliv klar til 5G med den nye version af XPOL-2.

Den populære XPOL-2 antenne kan nu leveres i en opgraderet version så den også dækker frekvensen til 5G.

Ny opgraderet version af den populære XPOL-2 4G-panelantenne, som nu giver endnu kraftigere forstærkning ved brug af ny teknologi. Derudover dækker den frekvensbåndet 3400-3800 MHz, som vil blive brugt til 5G. Panelantennen yder en rigtig god forstærkning uanset hvilket net du har adgang til og så er den klar til næste generation af det mobile netværk..
Poynting har her benyttet en teknologi kaldet «Artificial Magnetic Conductors» (AMC), samt deres eget patenteret design. Den giver et betydelig forbedret strålingsmønster og forstærkning. 

To antennekabler (Super Low Loss) på fem meter med SMA-han connectorer medfølger antennen. Antennen kan kobles direkte til alle 4G-routere som er udstyret med to SMA-hun connectorer. 

Emcom XPOL-2 panelantennen er en antenne af meget høj kvalitet. Den er udviklet til at kunne holde mange år udendørs i det danske klima. Selve antennehuset er halogenfri og UV-bestandig ASA-plast og er tætnet med gummipakninger for at minimere risikoen for vandindtrængning.
Den optimale effekt opnår man ved, at montere antennen på et masterør på taget. Antennen kan også vægmonteres, men husk på, at det er vigtigt, at få så fri sigt som muligt mod masten fra den pågældende operatør. Jo højere frekvenser operatøren benytter, desto mere stoppes signalene af træer, bebyggelse og lignende.

0 kommentarer