(+45) 77 340 350

Celerway ALTOS IP66 4G/LTE Advanced modem med dual sim.

ALTOS er et IP66 4G/LTE advanced modem med dual sim. Det understøtter udvidet temperatur -20 til 60°C, har 1 ethernet port passiv PoE (12-24v). Dette modem kan takket være den lille formfaktor installeres alle steder.

Celerway Altos Dual er den perfekte produkt for M2M-løsninger med særlige behov for udendørs installation (IP66). Altos er udstyret med 1 stk. 4G LTE-Advanced modem med dual SIM og 1 Ethernet-port med passiv PoE (12-24V). Altos kan installeres næsten overalt takket være sin kompakte formfactor. Altos kan benyttes alene i en løsning eller i en forbindelse med en anden Celerway-router.
Alle Celerway produkter er udviklet i og supporteret fra naboerne i Norge. Routeren og softwaren sørger for stabil og hurtig kommunikation i vigtig infrastruktur.
Routerne overvåges, konfigureres og opdateres fra Celerway´s Nimbus cloud løsning. I Nimbus kan man konfigurere alarmer, fejlsøge, se statistik, administrere og supportere kunder, samt se GPS og net kvalitet i real tid. Routerne leveres med 3-års licens inkluderet i prisen og har tre års garanti.

0 kommentarer