Nyt produkt

DIN-R2000-serien industriel computer med lavt strømforbrug og høj ydeevne

N

TPM 2.0 modul integreret

N

Wi-Fi, Bluetooth samt 4G/5G som option

N

Kan tåle temperaturer fra -20°C til +70°

N

Lavt strømforbrug og høj ydeevne

DIN-R2000-serien er en blæserløs industriel computer baseret på Intel Atom X6425E højtydelsesprocessor. Produkterne er udstyret med rige I/O-grænseflader; 3 2,5 GbE Gigabit Ethernet-porte; 4 USB3.0/2 USB2.0-grænseflader; HDMI, DP, understøtter samme skærm eller forskellig skærm; 2 RS232/RS422/RS485; 1 DIO 8 Bits (4 Ind / 4 Ud) valgfri; 1 mPCIe-udvidelsesslot; 2 M.2-udvidelsesslots understøtter 3G/4G/5G; 1 SATA, 1 M.2-harddisk, der understøtter SATA-protokol.

Produktets design er udsøgt og robust, og det store område af aluminiumfinnedesignet fjerner hurtigt varmen fra processoren. Den blæserløse og fuldt lukkede struktur forhindrer effektivt støv i at trænge ind og sikrer pålidelig langtidsdrift i barske industrimiljøer.

Lavt strømforbrug og høj ydeevne

Udstyret med de nye Intel Celeron @ og Intel Atom X6000E-serieprocessorer, der understøtter op til 4 kerner, 3,0 GHz turbofrekvens. Sammenlignet med den forrige generations løsning er CPU-ydeevnen øget med 50%, og grafikprocessorkraften er fordoblet. DIN-R2000-serien giver stabil support til forskellige industrielle anvendelser gennem sine kraftfulde beregningsfunktioner og industrielle karakteristika.

TPM-funktion

TPM-standarden sikrer sikker datalagring og platformsgodkendelse og integritetsrevision.

TPM 2.0’s trelagsstruktur tillader brugen af flere nøgler for at forbedre sikkerheden i TPM 2.0-standarden, hvilket giver bedre beskyttelse mod malware og skadelige applikationer, der påvirker lovlige processer.

Kan arbejde i hårde omgivelser

Indlejrede industrielle PC’er kan fungere i ekstreme kolde og varme miljøer fra minus -20°C til plus 70°C takket være den høje termiske ledningsevne af køleprofilen og alt-i-en-kabinettet som kølelegeme.

OPV funktion

Når der tilsluttes en DIN-skinne-boks-PC til et eksternt system, er evnen til at kontrollere spændingsindgangen afgørende for at forlænge hardwarens levetid. Den indlejrede industrielle computer har OVP (overbelastningsbeskyttelse), OCP (overstrømsbeskyttelse) og RVP (omvendt forbindelsesbeskyttelse).

OVP-funktionen vil automatisk afbryde strømtilførslen, der overstiger 40V, for at undgå at brænde interne komponenter. Systemet er kompatibelt med indgangsområdet fra 9V til 36V og er velegnet til implementering i forskellige applikationer.

Du kan klikke på nedenstående specifikationer for at se dem større

Korte leveringstider og skræddersyede løsninger

Vi forstår vigtigheden af korte leveringstider i dagens hurtige forretningsverden. Hos Eurochannels kan vi levere de produkter, du har brug for, i rekordtid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine unikke krav og behov.

Mere end 30 års erfaring

Med mere end 30 års erfaring indenfor industrielle løsninger har Eurochannels opbygget en dybdegående viden og ekspertise, der er afgørende for at forstå og imødekomme de udfordringer, vores kunder står overfor. Vi har et dedikeret team af specialister, der er klar til at rådgive dig og finde de bedste løsninger.