Hastigt voksende marked

Vi vil have kontrol over leverancerne!

Touch-skærme dukker op overalt og i alle slags applikationer. Selv om intelligente touch-løsninger ofte er styret af embeddede computere, må man ikke forveksle touch med IoT. Derfor kræver det en betydelig ekspertise at designe nye produkter ind på markedet, og det ser Thomas Smith der er projektsalg ansvarlig som en vigtig opgave for Eurochannels

Eurochannels løsninger

Forskellen på IoT og Embedded PC?

Der er nok en tendens til, at mange for tiden halser rundt efter alt, hvad der hedder ”IoT”, og det er jo meget naturligt, da alle produkter i dag jo skal være netværksforbundne, og så bliver IoT lidt et magisk begreb. Men Thomas Smith maner til besindighed, for det embedded PC-marked må ikke forveksles med IoT. Touch-baserede display-løsninger ligner i mange tilfælde dét, de fleste forstår ved IoT, men det behøver det slet ikke at være – og langt fra i alle tilfælde.

– Board-computere er som regel bedst til eksempelvis betalingssystemer på udendørs, offentlige steder. Og i takt med den stigende grad af automatiske betalings- og billetteringssystemer dukker denne slags produkter op overalt. Det kan være i havne, ved færger, broer, genbrugspladser, trafikinfrastrukturen, parkeringsanlæg og mange andre slags applikationer. Design af velfungerende touchskærm- og board-baserede løsninger kræver omtanke – også i forhold til kommunikationen bagud i systemet – og her er det, at vi kan hjælpe med optimering af løsningerne, fortæller Thomas Smith.

Design af velfungerende touchskærm- og board-baserede løsninger kræver omtanke

Tredve år på banen

Virksomheden, der har hovedkvarter i Ballerup, er et rundt regnet 30 år gammelt firma, der blev startet af Ole Sloth, som meget tidligt opdagede mulighederne inden for det industrielle PC-marked. Virksomheden har et 400 kvadratmeter stort lokale inklusive produktionsfaciliteter, hvor standardiserede produkter kan tilpasses individuelle kundeformål og –specifikationer. Vi er det hele taget meget løsningsorienterede i vores tilgang til markedet for board-PC’er og touch-baserede produkter, og ikke mindst Eurochannels fortsatte drift og ekspansion.

Eurochannels Vare modtagelse

Produktet skal følges fra design til endelig leverance

Eurochannels har opdyrket en ganske stor portefølje både med hensyn til agenturer som kunder, og Thomas Smith ser frem til at opdyrke markedet i såvel Danmark som Sydsverige, hvor der er stor interesse for Eurochannels produkter. Produkterne omfatter embeddede PC’er, industri-PC’er, touchdisplays samt selvfølgelig de M2M-produkter, der i årevis har sikret kommunikationen mellem front-end produkterne og de opkoblede løsninger længere oppe i hierarkiet – uanset, om det hedder IoT eller ej.

Jeg vil meget gerne bryde med mange af de traditionelle salgsstrukturer med en intern og ekstern opdeling. Der er desværre ofte en tendens til, at mange eksterne sælgere lover kunden guld og grønne skove, men når de interne medarbejdere skal realisere løsningerne for kunderne, så kniber det med terminer og specifikationer. Den fælde vil vi hos Eurochannels aldrig falde i. Det handler i høj grad om, at virksomhedens konsulenter tager ansvar for produkterne lige fra designfasen til den endelige aflevering. Det handler kort fortalt om, at vi vil have kontrol over leverancerne.

Thomas Smith

Sales Manager

Forståelse af integrationen af produkterne samt evnen til at levere alle komponenter

Det lyder umiddelbart ligetil, men i praksis kræver prisoptimale board-PC og touchdisplay-løsninger i høj grad om forståelse af integrationen af produkterne samt evnen til at levere de komponenter, der samler de embeddede produkter til en endelig, robust og velfungerende systemløsning. Det har Thomas Smith gennem tidligere virksomheder og ansættelser årtiers erfaring med, og sammen med administrerende direktør Ole Sloth i Eurochannels vil vi levere nogle særdeles effektive designs og systemer til et hastigt voksende marked.

SKRIV TIL OS